Голямото семейство

Контакти: София, кв. Лозенец, ул. Плачковица №11 / Тел.: 02/868 82 95
E-mail: info@goliamotosemeistvo.com
Сподели:
Начало

Участници 2016

Увеличи размера на текста Намали размера на текста Изпрати на приятел

семейство
Бойчеви от Бургас


Семейството (особено голямото, многодетното) не е просто

важно нещо, то е всичко (най-важното)!

Може да има мирно семeйство от нации, само когато

има нации от мирни семейства!

Семейството е кайъгълният камък на здравото, стабилно и проспериращо общество!

Семейството е училище на любовта!

 

Здравейте и от нас – ние сме семейство Бойчеви.

Много се колебаехме дали да участваме, защото да имаш 3 деца според нас не е чак такъв подвиг и ние самите не се смятаме за голямо семейство. Но огромното ни желание е да подкрепим организаторите в тяхното благородно начинание, както и всички, които се включиха в тази прекрасна инициатива и които вярват че здравите, многодетни, уповаващи се на морала и семейните ценности семейства са ключа към едно стабилно и проспериращо общество. Ние вярваме в ценността на брака и семейството и се стремим да възпитаваме децата си в този дух.

Аз се казвам Бисер (50), а съпругата ми – Надежда (43). От 4 години живеем и работим в Бургас. Имаме три прекрасни дъщери – Екатерина (16), Александра (14) и Жени (12). Те са ни истински дар от Бог и ние сме изключително благодарни за тази Небесна благословия. Най-голямата – Екатерина е многостранен талант – обича да пее, като е участвала в много турнета с детския хор „Милка Стоева“, рисува, пише есета и мечтае да стане архитект. Александра е нашата модна икона – увлича се по дизайна на дрехи и желае да се реализира като модел. Няколко години е тренирала карате, обича да кара колело и да бяга. Двете учат в английската гимназия в Бургас. Най-малката – Жени е много чувствителна, изключително гъвкава и е влюбена в художествената гимнастика. От три години тренира усърдно в клуб „Олимпия-74“ и иска да постигне високи резултати, като целта й е да стане национален състезател. И трите ги подкрепяме в техните стремежи и желания и винаги искаме да направим повече за тях, за да се чувстват сигурни, уверени и оценени. Както при повечето многодетни семейства финансите не са достатъчни, но ние вярваме, че когато сме обединени, имаме единство, желание и обща цел винаги се намира начин за постигането й.

Как се отнасяме един към друг като съпруг и съпруга, като родители и деца, като братя и сестри, като семейства – това определя качеството на нашия живот. Дали живеем за благото на другите, доколко си помагаме и подкрепяме като семейства, като родове и нации – това е важно, за да има добро и проспериращо общество, а не каква къща имаме, каква кола караме, къде ходиме на почивка и какви са ни доходите.

Искаме да пожелаем на всички много здраве и семейно щастие. А на България – повече многодетни семейства.

С уважение:

Бисер, Надя, Екатерина, Алекс и Жени

 

П.С. Едно от любимите ни семейни занимания е почивката сред природата както и посещаването на различни красиви кътчета от България – самостоятелно или заедно с наши приятелски семейства, също така многодетни. На една от снимките сме в Странджа планина, с. Младежко - 5 семейства и 19 деца.


Към списъка »


Архив: Участници 2013 Участници 2014