Голямото семейство

Контакти: София, кв. Лозенец, ул. Плачковица №11 / Тел.: 02/868 82 95
E-mail: info@goliamotosemeistvo.com
Сподели:
Начало

Участници 2016

Увеличи размера на текста Намали размера на текста Изпрати на приятел

семейство
Георгиеви от София


Здравейте,

Благодарим на организаторите за възможността да участваме в тази кампания по популяризиране на многодетния семеен модел в България. Участваме за втора година в тази прекрасна инициатива. 

Представям ви моето семейство: Борислава, Християн, Стефан, Филип и Лия. Аз съм мениджър човешки ресурси в ИТ компания, а съпругът ми има малък сервиз за автомобили.

С мъжа ми се запознахме в един чат през 1998 г., тогава, когато Интернет беше екзотична дума и влизахме в нета през външни модеми. Венчахме се на 27 януари 2001. В началото се шегувахме, че искаме 5 деца, за това не чакахме много преди да се роди първият ни син - Стефан. Сега той е на 14 години и е в подготвителен клас с английски и Иврит. Мечтата му е да се занимава с кино и за това като първа стъпка участва активно в училищната телевизия.

По-малкият ни син Филип е на 11 години. Любимото му занимание е да конструира различни модели от лего. Може да сглоби кола от каквито материали има под ръка. Ако трябва да го опиша с три думи - чаровен, умен и сръчен. След като имаме две момчета си мечтаехме за едно малко момиченце. Господ ни благослови с нея и тя се роди на Великден през април 2014. Лия е на 2 години в момента. Тя е изключителна, учи всичко светкавично от батковците си и винаги получава това, което иска. Хората казват за нея, че е много смела и харизматична. Възпитаваме децата си в духа на християнстовото и се надяваме да ги отгледаме, като достойни  и добри хора. Насърчаваме повече семейства да имат повече от 2 деца, защото не е страшно, даже напротив, много е хубаво и забавно.


Към списъка »


Архив: Участници 2013 Участници 2014