Голямото семейство

Контакти: София, кв. Лозенец, ул. Плачковица №11 / Тел.: 02/868 82 95
E-mail: info@goliamotosemeistvo.com
Сподели:
Начало

Участници 2016

Увеличи размера на текста Намали размера на текста Изпрати на приятел

семейство
Гичеви от Варна


Здравейте!

 

Разбирайки в последната минута за вашия конкурс, бързам да ви поканя в моето голямо семейство.

Името ми е Венцислава на 35 год. от гр. Варна. Военнослужеща съм, горда майка на три прекрасни деца. Обичам да се разхождам край морето, да чета книги, да спортувам и да плувам, но разбира се, когато успея да си открадна малко лично време. Нещо, което в последно време никога не стига. Да имаш голямо семейство е невероятно, но и изисква доста жертви. Жертви, които със сигурност си заслужават.

И да ви представя моето прекрасно семейство:

Започвам от най-малкото човече, Светлана на 2,7 години не беше планувана за този период от нашия живот, но пък се появи в момента, в който моят съпруг загуби своята майка и това събитие намали малко неговата голяма болка. Нана (както тя се нарича), ходи на ясла, където палува доста, но пък и с удоволствие учи песнички и стихчета, които с гордост представя на тържествата.

Следва Гергана на 4 години - ходи на детска градина, посещава танци, английски и музикален педагог. Палува в рамките на нормалното, но обича винаги да става на нейната. Доста голям инат и най-голямата глезла на тате. Вече се вълнува от това как ще бъде облечена и мечтае да има 100 дамски чанти.

След това е бате Мимо на 8 години, във втори клас. Много спокоен, уравновесен, подреден, взискателен към себе си, любвеобилен и грижовен. Не обича да спортува, но за сметка на това е отличник в училище. Извън клас посещава английски, рисуване и математика. Обича да чете книги и да гледа телевизия.

Най-накрая дойде реда и на нашия тате - Георги 37-годишен военнослужещ (командир на кораб). Отговорен и отзивчив към семейството си, много ми помага в домакинството, за което съм му безкрайно благодарна. Обича много да пътува и да ходи на планина. Всяка свободна минута прекарва с децата. Измисля им интересни игри, чете им приказки и им разказва истории. Контактът на децата с природата е много важен за него, именно затова гледа във всеки удобен случай да сме навън цялото семейство.

Накратко това сме ние - семейство Гичеви от Варна. Не ни остава нищо друго освен да се обичаме, разбираме и отгледаме и възпитаме едни прекрасни, добри, отговорни и щастливи хора. А правилната рецепта за нас е личният пример.


Към списъка »


Архив: Участници 2013 Участници 2014