Голямото семейство

Контакти: София, кв. Лозенец, ул. Плачковица №11 / Тел.: 02/868 82 95
E-mail: info@goliamotosemeistvo.com
Сподели:
Начало

Участници 2016

Увеличи размера на текста Намали размера на текста Изпрати на приятел

семейство
Денчеви от Плевен


Здравейте, Голямо семейство,

Пише Ви семейство Денчеви от град Плевен.

С нетърпение децата ни очакваха да обявите старта на кампанията. Страшно много се вълнуват, че отново ще преживеят един невероятен ден, изпълнен с емоции, игри и запознанства с деца от цяла България. А ние като родители се радваме, че за пореден път организирате тази хубава инициатива.

А сега отново да се представим. Аз се казвам Ирена Денчева и съм на 34 години. Отдала съм се изцяло на децата, грижа се за тях, водя ги на разходки в свободното време и на допълнителни занимания извън задължителните училищни уроци.

Съпругът ми се казва Румен Денчев и е на 33 години. По професия е държавен служител. А когато не е на работа, ми помага много с децата. Излиза с тях в парка да ритат топка или ги води за риба сред природата. Когато навън е студено играят на прескочи кобила и в нас става пълна лудница.

Дойде ред да представя и нашето голямо пораснало момче - Данаил Денчев, който скоро ще стане на 10 години. Дани е ученолюбиво дете и скоро завършва трети клас. Старателен е в училище и винаги се интересува от допълнителни знания извън уроците. Любими предмети са му Човекът и природата и Английски език. Явява се на олимпиади и се представи отлично. Ходи допълнително на уроци по английски, а от скоро и на шах. В свободното си време както всички деца обича да играе в парка и на компютъра.

Средният ни син се казва Лъчезар Денчев и е на 7 години. Тази година ще бъде в първи клас. Вече сме избрали училището, а паралелката му е с допълнително изучаване на любимия му спорт футбол. Той играе вече 3 години и иска като порасне да стане нападател. В свободното си време обича да кара колело и да играе на таблета.

Християн Денчев е на 4 години и е нашето още малко момче. Много е палав, бъбрив, кипи от енергия и никога не се спира. Ходи на детска градина и в момента е втора група. Запален е по футбол и покрай мама и тати по народни танци. Хореографът казва, че за малката си възраст се справя повече от отлично.

Това е нашето весело голямо семейство. Винаги сме заедно, забавляваме се и обичаме да пътуваме в свободното си време и да откриваме непознати за нас красиви кътчета в България.


Към списъка »


Архив: Участници 2013 Участници 2014