Голямото семейство

Контакти: София, кв. Лозенец, ул. Плачковица №11 / Тел.: 02/868 82 95
E-mail: info@goliamotosemeistvo.com
Сподели:
Начало

Участници 2016

Увеличи размера на текста Намали размера на текста Изпрати на приятел

семейство
Здравкови от София


Здравейте!

Реших да се включа във вашата инициатива, не толкова от желание да спечеля, а за да популяризираме многодетния модел семейство. Макар самата аз да не съм се сблъсквала с негативно отношение си мисля, че на родителите с повече от две деца се гледа като на малко „луди” или увеличили броя на децата си по погрешка. При нас грешка нямаше. Винаги сме искали три деца.

А ето и накратко за нашето семейство.

Членове номер едно и две са мама и тате разбира се! И двамата сме инженери, срещнахме се в учебните зали на ТУ София. След като завършихме се оженихме на скромна церемония с най-близките си роднини и приятели. Това се случи на 24.10.1999 г. Година и половина след това се появи нашето първо дете – момченце, което кръстихме Симеон. Днес той е един прекрасен младеж, който на 25.04 ще навърши 15 години. Ученик е във Втора Английска Езикова Гимназия. Второто ни дете, дъщеря родена на 13.05.2006г., се казва Ева. Тя учи в 22 СОУ в 3 клас. И накрая – нашето най-малко съкровище Дария! Роди се на 03.11.2014 с планово секцио, само 1960 г и 45 см. Макар и мъничка, тя е най-страхотното малко човече и всички вкъщи я обожават.

И двамата със съпруга ми работим откакто завършихме Университет. Той работи по специалността си в голяма международна фирма с представителство в България и се ползва с изключително добро име сред колегите си. Аз работя в малка българска фирма, чиято дейност не е точно по специалността ми, но е много интересна и ми носи приятни емоции. Децата са отлични ученици и редовно участват в състезания. Посещават и курсове по Английски език извън училище. В свободното си време винаги сме заедно. Пътуваме често и винаги когато имаме възможност се събираме с любимите ни баби и дядовци, чичовци и лели. За наше щастие децата се разбират перфектно, самата аз имам двама братя и знам, колко е важно човек да има голямо и най-вече сплотено семейство!

Стоян Борисов Здравков – роден 1974 г.

Анна Боянова Здравкова – родена 1975 г.

Симеон Стоянов Здравкова – роден 25.04.2001 г.

Ева Стоянова Здравкова – родена 13.05.2006 г.

Дария Стоянова Здравкова – родена 03.11.2014 г.


Към списъка »


Архив: Участници 2013 Участници 2014