Голямото семейство

Контакти: София, кв. Лозенец, ул. Плачковица №11 / Тел.: 02/868 82 95
E-mail: info@goliamotosemeistvo.com
Сподели:
Начало

Участници 2016

Увеличи размера на текста Намали размера на текста Изпрати на приятел

семейство
Иванови от София


Здравейте от нашето голямо и шумно семейство ИвановиJ

Реших тази година също да участваме в инициативата „Голямото семейство“ най-вече заради топлото чувство и удоволствието, което изпитах на традиционния бал на инциативата. Беше ми толкова проятно да съм част от тази общност и никой, макар и с усмивка, да не брои децата миJ

Не мога да кажа, че с Митко сме искали голямо семeйство, не мога да си спомня дори някога да сме обсъждали колко деца планираме да имаме. Просто се радваме на живота и го приемаме такъв какъвто е. Двамата обичаме да правим много неща и всяко от децата ни се присъединяваше към тази все по-весела, забавна и шарена компания. Никога не сме спирали да ходим на планина, на „малки бягства“ с приятели, да караме ски и сноуборд, да ходим на концерти, да пътуваме много - просто го правим с децата си.

Димитър е компютърен инжинер, работи за голяма израелска фирма, занимаваща се с мрежово оборудване за телекомуникационни фирми. За да компенсира „стоящата“ си работа спортува много – ходи на фитнес всяка сутрин и кара колело в планината при всяка възможност. Най-много обича да изобретява и измайсторява всякакви неща – да вижда как нещо излиза изпод ръцете му.

Аз работя в неправителствена организация, занимаваща се с природозащита. Обожавам работата си, макар и да ми носи и много разочарования и напразни битки. Нещата, които най-много обичам, и с които си почивам, са книгите (чета като луда), приятелите, пътуванията и най-много ходенето на планина.

Често се шегувам с това, но наистина усещането ми от децата ни е за абсолютно равновесие – две големи момчета, две малки момичета:

Най-големият ни син, Борис, е на 16 и обича това, което обичат всички тинейджъри – приятелите си, музиката, компютъра си, да открива града и себе си. Обича да експериментира и пробва много неща, кара сноуборд, каяк, обича да плува. Свири на китара и учи усилено английски и иврит.

Калоян е на 14, много е мъдър и общитетелен и е страхотно да си говориш с него. Обича да чете и да слуша музика, има много приятели, тренира айкидо, но понякога, и свири на пиано – още по-понякога. Обича да ходи на лагери „в дивото“ – карат колела или каяци, спят на палатки или без, готвят сами, къпят се в язовири и водопади.

Божана е на 5 – от самото си раждане е човек, който всички веднага забелязват. Където и да отидем винаги някой иска да си говори с нея, да й показва нещо, да играе, да я разпитва. И се разделя с нея по-усмихнат! И от всичко това тя расте много мъдра, общителна и с безкрайно въображение. Книгите са нейната истинска страст, попива всичко прочетено и после с часове може да стои с отворена книга и да слуша „приказката в главата си“. Казва, че ще пише детски приказки и съм сигурна, че ще са вълшебни. Никак не е така ентусиазирана със спорта, но се учи да плува, да кара ски и да се катери. И вече може да се разчита на нея при ходенето на планина J

Дара е на две години – малкото чудо в семейството! За мен всичко е нея е необикновено и неочаквано. Много е красива, умна и много бързо схваща и се развива. Също така е изключително наясно какво иска и какво не и го отстоява до край. Има невъобразим глас – засега сме на път да оглушеем вкъщи, в бъдеще се надявам да е талант J

Ето това е нашето семейство – голямо, шумно, „търсещо“ и правещо много неща.


Към списъка »


Архив: Участници 2013 Участници 2014