Как да участвам

НОМИНИРАНЕ

 Участващите многодетни семейства могат да се самономинират, както и да бъдат предлагани за номинация от свои роднини, близки или приятели. Важно е да отговарят на гореописаните критерии, както и кандидатурите им да бъдат изпратени в указания срок до адреса на редакцията на списанието. Номинациите трябва да представляват кратък текст под формата на аргументация защо това семейство се предлага за участник в конкурса, плюс описание на всички негови членове, техните занимания и начин на живот. Задължително е текстовете да бъдат придружени от снимки и контакти за обратна връзка с номинираните. 

Историите на семействата, номинирани в инициативата,  ще бъдат публикувани на сайта и във Фейсбук страницата на кампанията “Голямото семейство”. Номинации ще се приемат на електронен адрес: info@goliamotosemeistvo.com от 16 март до 15 април 2016 г.,  когато започва и вторият етап от кампания.

 

ВТОРИ ЕТАП

Фондация "Голямото семейство" си запазва правото да проучи и селектира изпратените кандидатури според това дали отговарят на предварително изнесените критерии и да ги представи публично чрез интернет и своите медийни партньори.

 “Голямото семейство за 2016 година” ще бъде избрано от самите семейства – участници, като ще им бъде предложено да изберат от останалите участници това семейство, което според тях най-точно представя положителните страни на многодетния семеен модел. Гласуването на семействата – участници ще започне на 16.04.2016 г. и ще приключи на 30.04.2015 г. Гласовете ще се приемат на електронен адрес: info@goliamotosemeistvo.com.

 

ЗАКЛЮЧИТЕЛЕН ЕТАП

  На 11 май 2016 г. Президентската институция ще бъде домакин на тържествена церемония, а г-н Росен Плевнелиев ще връчи наградата „Голямото семейство на 2016”. След официалната част ще се състои бал на многодетните семейства за всички участници в кампанията.