Голямото семейство

Контакти: София, кв. Лозенец, ул. Плачковица №11 / Тел.: 02/868 82 95
E-mail: info@goliamotosemeistvo.com
Сподели:
Начало

Участници 2016

Увеличи размера на текста Намали размера на текста Изпрати на приятел

семейство
Марианови от Бургас


Здравейте от семейство Марианови от Бургас!

 

Много се радвам, че пак участваме в това прекрасно събитие. Няма как да не подкрепим тази прекрасна и едновременно толкова важна инициатива. Семейство за нас е всичко и имаме желание да помогнем на тези, които се колебаят да имат повече деца. За нас е важно, че децата си имат братя и сестри, с които споделят важни моменти и се учат на доверие и помагане.

Ето и малко за всеки отделно:

Тати Юлиан (46 г.) се занимава със спорт, а именно с ролерите. Той ще ви помогне да изберете най-подходящите и стабилни ролери за вас или вашите деца и ще ви въведе в първите стъпки. Освен това има и други интереси: писане на статии за важността на семейството, моралните стойности…. и всичко, което помага за създаване на по-добро общество. В САЩ завърши семейна терапия и мисли да продължи с докторантура, може и да напише книга…

Мами Ленка (47 г.) се занимава със здраве и здравословен начин на живот. Освен това прави всичко възможно, за да са доволни всички в семейството. Разбира се, тати много помага. Помага също в различни социални дейности – предимно в социални групи, като подаряване на ненужни неща - ежегодно правим Свободен пазар.

Сансу (почти 16 г.) е най-големият батко и учи в спортно училище с плуване. Освен ролерите и писането си, с приятелите си от цяла Европа (с които се е запознал в международен лагер) е голям фен на Аниме. Може непрекъснато да говори за различни филмчета и герои. Освен това е започнал да прави с приятеля си тяхната манга (Сансу рисува хубаво).

Йонсу (14 г.) изглежда мъничък, но е много амбициозен и взискателен. Когато мама я няма, той я замества: знае най-добре къде са нещата, когато трябва да се тръгне за училище, да ви припомни да не забравите нещо… много е отговорен и съвестен. Тази година му предстои матура.

Може би видяхте Сансу и Йонсу преди 2 години в България търси талант на финала с хореография на ролери (Майкъл Джексън).

Дарин (12 г.) може да разказва за някоя случка, филм или книга много подробно.

Алин (9 г.) е тихо и усмихнато дете, което може да играе почти с всеки. Доста се занимава със сестричката си.

Селина (4 г.) е нашето слънчице с голямо сърце и усмивка. Всеки ден ни носи много усмивки и радост. „Мамо, много те обичам” – казва го по 30 пъти на ден….

Е, това сме ние, семейство „с ролери”.

Нека тази инициатива помогне на много други, както и на цялото ни общество. Успех!


Към списъка »


Архив: Участници 2013 Участници 2014