Голямото семейство

Контакти: София, кв. Лозенец, ул. Плачковица №11 / Тел.: 02/868 82 95
E-mail: info@goliamotosemeistvo.com
Сподели:
Начало

Участници 2016

Увеличи размера на текста Намали размера на текста Изпрати на приятел

семейство
Стойчеви от Петрич


Здравейте!

 

Ето ни и нас - сем. Стойчеви. Ние сме едно голямо, весело и шумно семейство. Имаме 3 прекрасни деца , за които винаги сме мечтали. А ето и нашата семейна приказка. Ние със съпругът ми се запознахме е САЩ, по време на студентска бригада и 5 години по-късно се роди нашата първородна дъщеря Ани, после Гоши и последен е Марти. Сега децата ни са на 7 г. , 5 г. и 2 г. и 6 месеца.

И трите ни деца са раждани в САЩ, но лятото на 2015 г.  решихме да се приберем в България, за да може децата ни да учат български език в българско училище. Да ги възпитаваме и учим на българската ни история и да имат възможността да растат и опознават красотите на България. Да изживеят едно свободно, щастливо и безгрижно детство, каквото аз си спомням, да се хранят с домашно приготвена храна от градината на баба.

Поздравявам всички български семейства , които са смели и са се решили , да има повече деца, въпреки всичко. Децата ни са най-голямото ни богатство! Нека съумеем да ги направим истински добри и велики хора, с които да се гордеем!


Към списъка »


Архив: Участници 2013 Участници 2014