Голямото семейство

Контакти: София, кв. Лозенец, ул. Плачковица №11 / Тел.: 02/868 82 95
E-mail: info@goliamotosemeistvo.com
Сподели:
Начало

Участници 2016

Увеличи размера на текста Намали размера на текста Изпрати на приятел

семейство
Черневи от София


Здравейте приятели,

 

Много ни е приятно да ви се представим - ние сме семейство Черневи.

Нашето семейство е петчленно. Това сме аз, мама Диана, татко Дилян и трите ни прекрасни дечица, които са смисъла на нашия живот – Елена на 9 години, Константин на 7 години и Самуил на 1 годинка. Желанието ни да се включим в кампанията „Голямото семейство“ се роди именно от любовта към децата. И както казва Мечо Пух – „Колкото повече, толкова повече“ или колкото повече деца в семейството, толкова повече щастие, радостен смях, жива и весела къща, а и понякога и малко сълзи, но пък и без тях не може, за да е вкусен живота.

Ние сме семейство, което вярва в доброто. Всеки ден се стремим да учим и да показваме на децата си, че толерантността, уважението и добротата в сърцето са най-важни за един човек. Опитваме се с търпение да им покажем, че могат да ни имат доверие до безкрай, учим ги да прощават грешките на другия и да обичат смело, от сърце, силно и безрезервно!!! Стремим се да им вдъхнем увереност, за да растат здрави, вярващи в силите си, упорити и готови за предизвикателствата на живота и един ден да могат да извоюват правото си сами да го подредят така, както те самите желаят.

Аз съм Диана, а съпругът ми е Дилян. Вярваме, че мъдър е онзи родител, който е осъзнал, че именно децата му са неговото бъдеще и колкото по-старателно, с любов, обич, грижа, всеотдайност и желание гради блокчетата на възпитание и доброта у детето си, един ден ще усети върху себе си модела на подражанието.

Елена е най-голяма ни дъщеря. Тя е на 9 години и тази година ще бъде в 4-ти клас. Смея да кажа, че за възрастта си е много отговорна, понякога доста наивна, но пък винаги с чаровната си усмивка успява да разтопи сърцата ни и да постигне своето. Тренира художествена гимнастика и доста добре се справя в играта на шах.

Константин е големият ни батко в семейството. Той е на 7 години - бъдещ първокласник. Очаква с нетърпение ученическия звънец, за да се научи да чете, пише, както и да намери нови приятели. Спортува футбол и обожава да кара колело в парка.

Най-малкото човече в семейството ни е Самуил. Обича да си хапва, да тича на воля и да играе с кака и батко. Вярваме, че хубавото бъдеще е пред него.


Към списъка »


Архив: Участници 2013 Участници 2014